Najnovšie recenzie zo sekcie Sušičky potravín
SUPER
SUPER
- Výborný nápad ako usušiť väčšie množstvo čohokoľvek, bez potreby elektrickej energie. Sušenie je prirodzené, vzdušné a sušené produkty nepodliehajú pliesni. Praktické uzatvorenie každého poschodia zipsom zabráni vnikaniu osám, mucham. Aktuálne som takto usušila bylinky, ovocie, huby. Keďže mám siete zavesené na zasklenej, uzatvorenej terase, kde celý deň svieti slnko, je toto sušenie aj pomerne rýchle.
- Sieť je možné po použití poskladať na oveľa menší rozmer a uložiť do praktického púzdra.
na 6 uholníkové prevedenie sa lepšie rozkladá ovocie
Neviem hodnotiť, ešte som ho nepoužila
- Pohoda
Susi rovnomerne
momentalne skusame a zatial sme spokojni
- dobrá cena
- Veľmi dobre a rýchlo suší ovocie, netreba obracat. Odporucam.
- Kvalitný výrobok
- Vela poschodi
- Vysuší
- Ticha
- Nepaci sa mi,ze fuci stale,stara susicka inej znacky po case vypla, a ked klesla teplota opat sa zapla.
- Vela poschodi = dlhe susenie
- Plast labilny
- Myslela som,ze ked 12,bude ich naozaj 12 a nie 10,mozno chyba konkretneho obchodu
Asi by som si ju druhykrat nekupila. Nepaci sa mi labilnost celej susicky. Velmi lahka, plast dlho nevydrzi, rychlo sa rozlupi. Moja byvala susicka mala fukanie zhora,co bolo podla mna praktickejsie a efektivnejsie. Kazdemu vsak vyhovuje nieco ine.
- výborné ovládanie, lahká obsluha a údržba
- trochu väčšie medzery,ale to sa dá vyriešiť dodatočným sitom
skvele ze je na zips zapinanie nemusim sa o nic starat
Sušička má len nastavenie teploty, nemá časovač, ale vzhľadom na cenu výrobku to akceptujem
- Som spokojná s týmto výrobkom.
- Odporúčam ho,hlavne kôli 12tim roštom, kde môžete naložiť veľa surovín.
Je to dobrá vec
- cenovo prístupné, jednoduché na ovládanie
- Pekne nerezove prevedenie
- Rýchle a rovnomerne sušenie oproti lacným domácim susickam
- Ocenili by sme časovač kedy ma zapnúť.. ale asi zriedkavo by to niekto mimo nas využíval
Maximálna spokojnosť, všetko rovnomerne a rýchlo vysušené. Niet čo vytknúť.
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »