Najnovšie recenzie zo sekcie Sušičky potravín
Ešte som ho nevyskúšal.
- dizajn
Cena
Rovnomerne sušenie v sušička na ovocie,až 7plechov.
- Suší z boku, takže je to všetko pekne rovnomerne vysušené
- Asi najlacnejší typ sušičky, ktorá má bočné sušenie
profesionálne prevedenie, komplet nerez, tichučko suší jak ma...
S produktom som spokojný, ale žiadalo by sa možnos kúpenia náhradných súšiacích sít.
- Oproti predchádzajúcemu výrobku je tichý chod
Som velmi spokojny
- Rovnomerné sušenie.
Skvela susicka
Sušička je výborná. Jednoduché ovládanie. Kvalitné vysušenie. Od kedy ju mám každý deň je v prevádzke. Veľká spokojnosť.
- najväčší počet poschodí zo všetkých ponúkaných sušičiek bez nutnosti dokúpenia ďalších mriežok
- viacstupňový termostat
- vhodná aj na sušenie húb
- pomerne nízka hlučnosť
Sušičku som si kúpil za účelom sušenia húb,ktorých sezóna u nás ešte trvá.Predošlá staršia sušička inej značky a zakúpená u iného predajcu bola hlučná,mala málo mriežok,prikúpenie ďalšej sady bolo takmer v cene sušičky.Čo je hlavné,chýbal jej termostat,teda huby pri sušení výrazne stmavli až ku hranici pripálenia,inokedy sa naopak zaparili.Nastavením termostatu na 50 st.C je všetko vyriešené.Samozrejme,že sušenie trvá dlhšie,ale za tú kvalitu to stojí.Odporúčam počas sušenia vymieňať polohu mriežok,aby bolo rovnomerné.
VÝROBOK KAŽDÉMU ZÁUJEMCOVI ODPORÚČAM.
- Výhodou je, že môžete sušiť viac ovocia naraz
Nemá chybyčku.
Trocha hlučnejší, na tú cenu až veľmi jednoduché a krehké "dvierka" a elektr. kábel mal byť dlhší.
Kvalitné mriežky.
- celokovove telo susicky a nerezove policky
- 8 obdlznikovych polic, lepsie vyuzitie miesta ako na okruhlej polici
- akceptovatelna hlucnost
- susenie podstatne rovnomernejsie ako na kruhovej susicke s motorom dolu (mali sme pozicanu na skusku)
- Pomer cena/kvalita vystupu z nej.
Ukoncenie cyklu 4 kratkymi pipnutiami s prijatelnou silou zvuku (neziape to).
Odporucam.
- Potrebovala som ju
Najlepšia sušička akú som kedy mal
- susi naozaj rovnomerne
- casovac
- tichy chod susenia
- chybajuci manual v slovenskom jazyku
- ocakavala by som v manuali aspon nejake orientacne/odporucane casy susenia, pripadne nejake tipy, apod (ako uvadzaju ini vyrobcovia)
- mriezky su velmi siroke. drobne ovocie prepadava. Chcela som ju hlavne na susenie sipok, na to je nepouzitelna. Musela som zhanat a dokupit ine mriezky. Vyrobca sam k nej ziadne vhodne prislusenstvo nema
- velmi hlucne ovladacie tlacitka. pipaju velmi hlasno
Keby boli mriezky uzsie alebo aspon roznych typov, dala by som 100% hodnotenie (Vsetky ostatne negativa, co som uviedla, sa daju prekusnut). Ak chcete susit jablcka a ine velke ovocie, je to vyborna susicka. Ak chcete sipky, bilinky, hriby a ine drobne potraviny, mate smolu, vsetko prepadne dole, a susicka je nepouzitelna. Takze si musite zadovazit do novej (nie lacnej) susicky mriezky od inych vyrobcov, pripadne silikonove podlozky.
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »