Najnovšie recenzie zo sekcie Sušičky potravín

Klarstein GQ7-Flavour Dry

Concept SO 2041

Concept SO 2041

Anonym Anonym

Pridané: 10. septembra 2024

(naposledy upravené 10. septembra 2024)

Odporúča produkt
  • Elegantný, sympatický výzor a tvar.
  • Dobrý pomer cena - výkon (W).
  • Je veľmi hlučná.
  • Užívateľsky nekomfortné, dlhé nastavovanie času.
  • Po vypnutí zresetovanie nastavení.
  • Prepínač OPEN - CLOSE nemá aretovanú polohu.
  • Silikónová forma má rozmer len 13 x 11 cm.

- Hluk je skutočne dosť veľký a premenlivý, asi podľa toho, či je vyhrievacia špirála zopnutá, alebo nie. Po vypnutí nastane v miestnosti také ticho, až budete prekvapený. Takže buď mám nevydarený kus, alebo je prístroj vhodný len do pivnice.

- Nastavenie času je udivujúco užívateľsky nekomfortné. Stlačením SET sa dostanete buď k nastaveniu teploty (od 35°C po 70°C, s krokom jeden stupeň), alebo času – ale len minutáže! Hodiny sa samostatne nastaviť nedajú, z toho vyplýva, že tlačidlo PLUS musíte dĺĺĺho držať, než sa s krokom 10 minút od prednastavenej hodnoty 10 hodín nastaví čas 48 hodín. Trvá to okolo 50 sekúnd!

- V návode sa píše, že približne v polovici nastaveného času treba prístroj vypnúť a poprehadzovať rošty. Ale beda: vypnutím prístroja sa všetky nastavenia resetujú a dostanú sa do prednastavených hodnôt (50°C, 10 minút), čiže teplotu aj čas musíte nastavovať znova a celú tortúru s časom opakovať!

- Vo vnútri prístroja bol papier s upozornením, aby bol prepínač krytu ventilátora pri činnosti v polohe OPEN. Ale tento „prepínač“ nemá žiadnu, ale absolútne žiadnu aretáciu, bude ho treba pravidelne kontrolovať, alebo nejako zaistiť v tejto polohe.

- Pridaná (jedna) silikónová forma na výrobu domácich müsli tyčiniek má vonkajší rozmer vrátane lemu len 13 x 11 cm. To len tak, aby niekto nebol sklamaný.

- Na záver veta, ktorú v recenziách neznášam: Sušičku som zatiaľ nevyskúšal. Zhrnul som len prvé dojmy po rozbalení a spustení.

- Preto, ak teraz dávam odporúčam produkt, tak len preto, aby si ostatní zobrali do porovnania a užšieho výberu aj tento výrobok.

Klarstein GQ7-FruitJerky Plus9

Klarstein GQ7-FruitJerky Plus9

Overený zákazník Klarstein Petra

Pridané: 9. septembra 2024

• Suší rýchlo a rovnomerne
  • Dvierka sa vysúvajú dohora (mohlo sa spraviť normálne otváranie)
  • Je celoplastová ak nerátam sita

Celkovo som spokojná no plastom neverím.

Rohnson R 2911

Rohnson R 2911

Overený zákazník MALL.SK Overený zákazník

Pridané: 6. septembra 2024

(naposledy upravené 6. septembra 2024)

Zakúpený v MALL.SK

Neodporúča produkt
  • Super funguje,stačí aj menej času na vysušenie ako je doporučené

Overený zákazník TPD.sk Robo

Pridané: 3. septembra 2024

Zakúpený v TPD.sk

Neodporúča produkt
  • Celonerezove prevedenie
  • Pekný design
  • vysoká spotreba elektrickej energie
  • Veľké množstvo vyfukovaného vzduchu
  • nie je možne nastaviť koľko vzduchu ma byť vyfukované / recirkulované
  • nie je najtichšia
  • malý uchop pre otváranie dvierok
  • vysoká povrchová teplota, ruku na povrchu neudržíte

Kúpil som tuto sušičku lebo som chcel niečo "lepšie". Po vybalení a zapnutí to bolo sklamanie. Prevedenie je celokovové. Môj kus mal vydutú bočnú stenu a preto rošty sa vkladali veľmi ťažko, zadrhávali sa. Sušička má dvojitý plášť, recirkulácia pod plášťom spôsobuje vysokú povrchovú teplotu. Sušička vyfukuje von velké množstvo vzduchu čo má za následok vysokú spotrebu. Spotreba el. energie prázdnej sušičky pri teplote 60° za 1hodinu je 0,55kWh. Viem fyzika nepusti, na odparenie 1l vody je potrebné 2,2MJ= 0,611kWh. Ak sa suší niečo čo rýchlo odparuje vodu tak to velké množstvo vyfukovaného vzduchu nevadí. Ale vo väčšine prípadov to tak nie je. zbytočne sa plytvá energiou. U zariadenia takejto cenovej kategórie by som očakával reguláciu množstva vyfukovaného (nasávaného vzduchu) keď už nie elektronickú tak aspoň manuálnu. Ak vám nevadí vysoká spotreba energie a chcete mať okrem sušičky aj vykurovacie teleso tak to kľudne kúpte. Inač radšej odporúčam sušiť v teplovzdušnej rúre.

Overený zákazník planeo.sk Overený zákazník

Klarstein DHY9-MasterJerky350

Overený zákazník Klarstein Palo

Pridané: 1. septembra 2024

Odporúča produkt
  • Veľká parádna sušička pre všetkých ktorý majú na záhrade prebytok ovocia.
  • S týmto produktom som osobne veľmi spokojný.
  • Došla nefunkčná, v popise nižšie .
  • Niektoré sušiace sitá sú s časti odtrhnuté od rámikov.

Vnútorné sýto od špirály bolo celé dokrývané a natlačené na špirálu a stredový ventilátor, ktorý sa tým pádom natočil (poškodenie možno prepravou, neviem)
Musel som urobiť demontáž a celý rámik a pletivo vyrovnať.
Niektoré sušiace sitá sú tiež s časti odtrhnuté od rámikov.
Inak sušička pracuje vynikajúco, som s ňou veľmi spokojný.

Overený zákazník Alza.sk Onik

Pridané: 30. augusta 2024

Odporúča produkt

Susi pekne aj paradajky a jablka. Zatial som ine neskusal. Tichy chod, nezabera vela miesta

Concept SO 1020

Concept SO 1020

Overený zákazník 4home.sk Overený zákazník

Pridané: 29. augusta 2024

Zakúpený v 4home.sk

Odporúča produkt

sušička je velmi dobra vec pre kazdu domacnost pomáha pri sušeni roznych potravin a pomaha pri ich uskladneni

Klarstein Master Jerky 16

Klarstein Master Jerky 16

Overený zákazník Klarstein Ladislav

Pridané: 27. augusta 2024

• účinné, ľahko umyvateľné

Overený zákazník Alza.sk Peter

Pridané: 26. augusta 2024

(naposledy upravené 26. augusta 2024)

• Suší :D
  • Sama sa vypne
  • 2 - 2.5kg mäsa sa zmestí
  • Nespini sa ako rúra
  • Suší dlhšie ako rúra

Pomer cena/výkon - nemám čo vytknúť ale okrem rúry to nemám s čím porovnať. Účel plní.

ETA 6301 90000

ETA 6301 90000

Overený zákazník Alza.sk Miroslav

Pridané: 26. augusta 2024

(naposledy upravené 26. augusta 2024)

Odporúča produkt
  • Lahka manipulacia a jednoduche ovladanie
  • Tacky dobre do seba zapadaju a drzia
  • Manualny casovac aj nastavenie teploty
  • Je naozaj hlucna, ja ju pouzivam na terase tak to nevadi,

Kupu odporucam, robi co ma aj ked trochu hlucnejsie. Bohuzial som si nepozrel poriadne rozmery a bral som ju lebo som chcel vacsiu susicku a ona az tak velka nie je :)

Sencor SFD 7000

Sencor SFD 7000

Overený zákazník Alza.sk Jozef

Pridané: 25. augusta 2024

• Časovač, 10 rámikov, na bežné sušenie v domácnosti plne vyhovuje
  • Osobne by som privítal hustejšie sitá na sušenie drobnejšieho ovocia

Dobrá kúpa, spotrebiča, ktorý už aj využívam
/ cena a kvalita sú v poriadku /

Domo DO600S

Domo DO600S

Overený zákazník ElektroCB mária

Pridané: 23. augusta 2024

Zakúpený v ElektroCB

Odporúča produkt

po dlhoročných skúsenostiach s týmto typom sušičky som si objednala znovu túto značku

Overený zákazník Alza.sk Iriska

Pridané: 22. augusta 2024

Trošku hlučný

CONCEPT SO 3010

CONCEPT SO 3010

Overený zákazník Alza.sk Overený zákazník

Pridané: 20. augusta 2024

Zakúpený v Alza.sk

• Pacila sa ki predstava ze motor je vo vrchnej casti a nebude vam na neho nic kvapkat
  • Produkt som ani neskusal zapojit nakolko som si vsimol pred pouzitim, ze panel s tlacidlami bol velmi nekvalitne nalepeny a odliepal sa z dvoch stran

Nechcem hodnotit susenie lebo som ho ani neskusil. Mozno som mal len chubny kus ale odporucam kontrolovat kvalitu prevedenia

Vevor SS10X

Vevor SS10X

Overený zákazník Allegro.sk Overený zákazník

Pridané: 19. augusta 2024

(naposledy upravené 19. augusta 2024)

Zakúpený v Allegro.sk

Zakúpený v Tescoma.sk

Excellent

Excalibur 4926T

Excalibur 4926T

Overený zákazník Sana Store A.

Pridané: 15. augusta 2024

Zakúpený v Sana Store

Odporúča produkt

Vynikajúca sušička, ktorá splní aj tie najvýššie nároky. Odporúčam.

Overený zákazník Alza.sk Miroslav

Pridané: 14. augusta 2024

• Dostatočne veľká plocha
  • Obdĺžniková plocha sa využije lepšie než kruhová
  • Možnosť prikúpenia ďalších poschodí
  • Elektronické dotykové ovládanie (panel)
  • Nie vyššia účinnosť sušenia ako pri 250W sušiakoch

Do obdĺžnikovej plochy uložíte viac ovocia než do kruhového. Suší dobre. Ale čakal som od toho viac. DOma mám 250W kruhový, ktorý pre vysušenie jablka potrebuje asi 18 hodín fúkania. Od tohto silnejšieho s vyšším výkonom som očakával vysušenie skôr,a le opak je pravdou. Čas bol plus mínus podobný.

Pre mňa nevýhodou je dotykové ovládanie. Kedysi takéto ovládanie bolo hitom a každý ho chcel mať na radiu. Dnes už po ňom ani pes neštekne, lebo sa kazí a nefunguje spoľahlivo. Aj v tomto prípade veľa krát po stlačení, tlačidlo nezafungovalo. Treba viac "lízať" panel než sa iba dotýkať/ťukať. Ja som ho chcel napojiť na inteligentnú zásuvku a zapnúť z práce o 9:00 keď fotovoltika vyrába veľa elektriky. Ale toto nebolo možné, lebo z vypnutého stavu do zapnutej zásuvky sa sušiak dostal do standby režimu- čiže nefunkčné. Na takéto ovládanie je lepší sušiak s mechanickým vypínačom, ktorý zapnem a pri pistení elektriky do zásuvky sa sušiak hneď spustí.
Inak nemám čo vytknúť.
Ovládanie jednoduché- len Teplota a čas.
Veľkou výhodou je, že sa dajú prikúpiť poschodia.

Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25