Najnovšie recenzie zo sekcie Sušičky potravín
- Po prvom sušení zatiaľ spokojnosť.
Čas ukáže ako dlho vydržia sušiace rošty.
- Výhodná cena
- Spĺňa všetky kritéria
skvelý prístroj za tie peniaze. pokiaľ sa v domácnosti ujme, môžem rozmýšlať o drahšom, ale momentálne výborné ako doplnok v sušení.
- ľahké ovládanie
- ľahký produkt ak ho chcem presunúť počas činnosti nie je problém
- sklenené dvierka na pántoch
- uvidím aká bude spotreba energie
Susicka na ovocie je lahka, je dobre ovladatelna. Susila som jablka, trvalo to asi 5 hodin pri teplote 50 stupnov. Cas a teplotu som musela pridat, susila som jablka este hodinu. Vysledok bol vyborny.
- 9
produkt je určený pod stromček, zatiaľ nebol skúšaný
Klarstein Master Jerky 16
Pridané: 13. decembra 2020
(naposledy upravené 22. januára 2021)
Zakúpený v Klarstein
som veľmi spokojná len sita by mohli biť hustejšie na sušenie drobného ovocia
- Dizajn, sušenie
Jednoduché ovládanie i pre starších ľudí .
Svetový tím UCI
27 jazdcov
47 víťazstiev
2. celková klasifikácia tímov UCI WorldTour
Fáza vyhráva na všetkých troch Grand Tour
Bodová klasifikácia vyhráva na Tour de France a Giro d'Italia
Národný šampión Nemecko, Rakúsko, Slovensko, Taliansko, Írsko a Poľsko (ITT)
Jednoduchá obsluha ,pekný dizajn,splnila moje očakávanie po
Gorenje FDK 24 DW
Pridané: 28. novembra 2020
(naposledy upravené 28. decembra 2020)
Zakúpený v OKAY.sk
- Casovac
Tato susicka bola darovanaa ako darcek pod stromcek v zime, takze ziadne skusenosti este nemam. Velka vyhoda je casovac.
- Skladná
- Časovač
- Nastavenie teploty
- V dokumentácii mi chýbajú orientačné údaje o dobe sušenia vybraných druhov ovocia, zeleniny alebo niektorých potravín...
Prístroj je tichý , výkonný a použité materiály sušičky sú na vysokej úrovni. Prístroj odporúčam každému. Čo by som však odporúčal, je , počas sušenia striedať spodné etáže s hornými pretože ovocie na spodných s rýchlejšie vysuší..
s výrobkom som maximálne spokojná
priemerny, nic extra ako ine znacky, regulacia teploty a casu sa neda znizit smerom dole ale iba opetovne cez maximum a nanovo od min.
- Sme spokojní ,čo iné dodať.
dobrá cena a kvalita
- Hlucnost prijatelna, rovnomerné susenie, vyberacie nerezove rosty, doplnkove rosty na susenie mensich kuskov.v pohode som ususil aj figy zo zahrady /rozrezane na polovicu/
- vyssia cena produktu
susicka je super, moderny dizajn, kvalitne susenie. pocas susenia treba v polovici vymenit policky - horne dat dolu a dolne nahor a otocit ich o 180°. ale to treba robit aj pri inych susickach.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »