Najnovšie recenzie zo sekcie Sušičky potravín
Trochu hlucnejsi
Tichost produktu
- Tichý
- Skvelé a výkonné služby, sušenie ovocia a mäsa, rozumná investícia pre tých co majú veľa domáceho ovacia - veľkú rodinu, malé podnikanie.
- Tvar plátov na sušenie je praktickejší ako okrúhle
- Nastavenie času a teploty
- Tichý chod
- Pekný dizajn
- Vysoká cena
- Vrchnák na susičke neprilieha
- /spornosť energie a rýchlosť sušenia
kvalita primeraná cene
- tichá prevádzka
Prevedie vyzerá že je z kvalitného materiálu
- Hlucnejsia nez som ocakaval
V lete na hríby
zatiaľ skúšam, bez výhrad, som spokojný, výborná cena
- Elegantný, účelný, spoľahlivý.
Produkt maximalna nekvalitne.
Klarstein GQ7-FruitJerky Plus9
Pridané: 5. novembra 2020
(naposledy upravené 5. novembra 2020)
Zakúpený v Klarstein
- nerezové rošty su top, jabĺčka sa vôbec nelepia ako pri plastových
- hlučnosť v porovnaní so starou okrúhlou sušičkou je porovnateľná (niektorí píšu, že je vyššia, u mňa je to skoro identické)
- na šetrné sušenie od 30-50st.C zabudnite, pri jabĺčkach je to viac ako 20h, prešli sme na teplotu 60-65st.C
- niekto písal, že sa mu predné dvierka zdajú krehké, môj názor je, že sú dostatočne pevné a jedine ak by vám padli na dlažbu tak by došlo k ich poškodeniu, ale za to už dvierka nemôžu
- sušenie sa zdá byť naozaj rovnomernejšie, rošty som nemusel medzi sebou prehadzovať na dosušovanie, tak ako to bolo pri kruhovej sušičke
- neskutočne hlasité zvuky pri stáčaní tlačidiel
- pri zasúvaní roštov je nutné dávať pozor ako a kde ho zasúvate, pohľadom zistíte či ich máte správne na základe rozostupov mierne zadrhnutie v zadnej časti, čo musíte korigovať zmenou polohy roštu, trocha si na to treba zvyknúť
Za danú cenu som čakal viac, asi som náročný Pri danej cene mohli byť vodiace lišty v celku a nemuseli šetriť na plaste ich prerušením, tým by so zasúvaním roštu nebol problém. Taktiež mi chýba v manuáli orientačná tabuľka sušenia pre základné ovocie a zeleninu, viem, že to záleží od viacerých faktorov, ale orientačné čísla od-do mohli byť. Takto je to na vašom skúšaní a internetovom vyhľadávaní. Pokiaľ by bola cena nižšia dal by som hodnotenie 100%, ale tým, že výrobca/predajca si nedal námahu s testovaním výrobku (hlasné zvuky, zasúvanie roštov) dávam hodnotenie iba 75%. Bohužiaľ som mal za danú cenu vyššie očakávania. V každom prípade teraz usušíme 2x viac ovocia ako s našou starou okrúhlou sušičkou, takže náš cieľ bol splnený v tomto smere 100% spokojnosť
Zatial spokojonost - dve susenia.
Ticha, nastavovanie lahke a dobre vymyslene platy - staci otocit horizontalne o 90°a zmeni sa vyska platu. Tak isto stvorcovy tvar je uspornejsi a ma vacsiu plochu ako okruhly.
- dobre
Zatiaľ funguje.
- Dobre suší, ovocie je chutnejšie ako z klasickej sušičky, rovnomerne usušené.
- Jednu sušičku som vrátil, kvôli nepríjemnému drnčaniu (asi ventilátor) no a aj pri sa občas ozýva nepríjemné vrčanie. Pri sušičke tejto cenovej kategórie to nie je dobrá vizitka o výstupnej kontrole resp. konštrukčnej vyspelosti značky Concept.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »